Webdesign Wageningen: website op maakt gemaaktWebdesign Wageningen: website die goed gevonden wordt in GoogleWebdesign Wageningen: flexibel, cms WordPress

Wethouder opent nieuwe websites De Kijkdoos en CultuurinBennekom

websites_bennekomCultuurwethouder Johan Weijland heeft vrijdag de nieuwe websites cultuurinbennekom.nl en dekijkdoosbennekom.nl geopend. Dit vond plaats tijdens de bijeenkomst van Rotaryclub Bennekom in het koetshuis van Kasteel Hoekelum. Beide organisaties hebben de intentie uitgesproken om elkaar op het gebied van culturele activiteiten te versterken. De website cultuurinbennekom.nl is door de Rotary geschonken aan alle Bennekommers, als overzichtsportal voor alle culturele activiteiten in Bennekom. De Kijkdoos Bennekom wil met haar nieuwe site de toegankelijkheid voor exposities van eigentijdse beeldende kunst vergroten.

Bennekom is een levendig dorp dat gonst van een grote variatie aan culturele activiteiten. De hoogste tijd om dat overzichtelijk te presenteren voor de Bennekommers constateerde Rotaryclub Bennekom. Met de gepresenteerde website cultuurinbennekom.nl kunnen geïnteresseerden zich in één oogopslag oriënteren op de cultuuragenda in Bennekom. De website biedt bovendien aan alle verenigingen de mogelijkheid om zelfstandig hun cultuuractiviteiten op deze site te plaatsen, zodat per dag te zien is ‘wat er te doen is’.

De Kijkdoos ontving dit jaar opnieuw meer bezoekers in haar expositieruimte in Villa Erica. Met de nieuwe site wil de Culturele Vereniging de exposities, lezingen & concerten en educatieve projecten goed toegankelijk maken. Voor mensen van jong tot oud en in het bijzonder voor Bennekomse/Edese scholen. De site bevat toegankelijke informatie over de activiteiten en beeldende presentaties van eigentijdse beeldende kunst.

Rotary en De Kijkdoos willen culturele activiteiten promoten en het enthousiasme van Bennekommers voor cultuur versterken. Daar zijn ook de nieuwe websites op afgestemd: fris, modern en toegankelijk voor jong en oud. De websites zijn ontwikkeld door het bedrijf Web-care uit Wageningen.

Meer informatie: www.cultuurinbennekom.nl, www.dekijkdoosbennekom.nl

Bron: Hoog & Laag