Webdesign Wageningen: website op maakt gemaaktWebdesign Wageningen: website die goed gevonden wordt in GoogleWebdesign Wageningen: flexibel, cms WordPress

Zoekmachineoptimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie Wregio Ede / WageningenEen professioneel uitziende website is belangrijk, maar bezoekers zijn voor een website natuurlijk van essentieel belang. Een goed op zoekmachines afgestemde website staat garant voor veel meer bezoekers.

Bij optimalisatie wordt uw website afgestemd op de indexeringstechnieken van de meest gebruikte zoekmachine: Google. Web-care gebruikt hierbij een checklist van 12 onderdelen,  in overleg met u worden (combinaties van) trefwoorden samengesteld.

Zoekmachineoptimalisatie is niet alleen meer een zaak van aanpassingen aan de website. Naast optimalisering en aanmelding bij zoekmachines is o.a. het aantal links, en de kwaliteit van deze links van belang. Ook het gebruik van sociale media is van invloed op de score van uw website bij Google.

De kosten van de optimalistie van uw website zijn afhankelijk van de omvang en de gebruikte technieken. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Het is eveneens mogelijk om een zoekmachineoptimalisatie onderhoudsovereenkomst af te sluiten. Hierbij wordt de positionering van uw site bij zoekmachines maandelijks gecheckt.

Pagerank

Naast een inhoudelijke optimalisatie is ook het aantal links naar een website belangrijk.

Volgens Google suggereert de Google Pagerank van een website het belang van de site. Deze wordt o.a. berekent door het aantal links naar de website of naar pagina’s van deze site. Een link wordt door Google als een stem voor een website gezien. Bij twee vergelijkbare websites over hetzelfde onderwerp, scoort de site met de meeste links hoger in de zoekresultaten.
Een website met een hogere page rank komt hoger in zoekresultaten dan een vergelijkbare website met een lagere page rank.

Wat is een normale pagerank?

Een Nederlandse website die al enkele jaren online staat zou zonder problemen een 2 of 3 moeten kunnen krijgen ( Nederland is te klein om echt grote hoeveelheden bezoekers te krijgen). Een goed geoptimaliseerde site met veel links op andere sites die goed scoren, kan boven de 3 uitstijgen.

Check hier de Pagerank van uw website »