Zoekmachineoptimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie website Ede / WageningenEen professionele en aantrekkelijke website is cruciaal, maar het zijn de bezoekers die het succes ervan bepalen. Een website die goed is afgestemd op zoekmachines kan aanzienlijk meer verkeer genereren.

Bij zoekmachineoptimalisatie wordt uw website aangepast aan de indexeringstechnieken van de belangrijkste zoekmachine, Google. We gebruiken hiervoor een checklist van 10 essentiële elementen. Samen met u stellen we belangrijke trefwoorden samen en verwerken deze op de verschillende pagina’s van uw website. Bij de oplevering van de website krijgt u tevens instructies over hoe u dit zelf kunt toepassen.

Dit is waar SEO (Search Engine Optimization) om draait: op een natuurlijke manier gevonden worden in de zoekresultaten van Google.

Google rangschikt websites op basis van de relevantie wanneer iemand een bepaald zoekwoord invoert. Hoe relevanter Google uw website vindt, hoe hoger deze in de zoekresultaten zal verschijnen. Hoewel een hoge positie belangrijk is, is het niet de enige factor van belang. Een hoge positie voor zoekwoorden waar niemand naar zoekt, of voor zoekopdrachten die niet relevant zijn, levert namelijk geen waardevolle bezoekers op.

Voor een Personal Coach uit Ede is het bijvoorbeeld niet relevant om goed gevonden te worden in Noord-Holland of Limburg. Het is juist van belang om goed vindbaar te zijn voor mogelijke klanten uit de regio Ede en omliggende plaatsen.

Wil je meer weten over hoe zoekmachineoptimalisatie jouw website kan helpen om beter gevonden te worden?

Neem contact op om uw online zichtbaarheid te vergroten