Webdesign Wageningen: website op maakt gemaaktWebdesign Wageningen: website die goed gevonden wordt in GoogleWebdesign Wageningen: flexibel, cms WordPress

Digitaal succesverhaal

cursus website bouwenIk ben net terug van een heel bijzondere reis naar Washington.

Ik heb een cursus bij Web-care gevolgd om een website te maken.

Die website was gemaakt om de studenten van een gratis online cursus (de MOOC , Massive Open Online Course, Medical Neuroscience) te ondersteunen. De website is een groot succes en de docent van de cursus heeft mij en mijn echtgenoot uitgenodigd om daar Washington te komen om een internationaal congres Neuroscience bij te wonen.

Ik heb voor veel dingen online cursussen gevolgd. Om mijn website te maken heb ik dat niet gedaan en heb ik een ‘cursus in vlees en bloed’ gevolgd bij Web-care. Daar is mijn website veel beter van geworden dan die zou zijn geworden als ik alleen digitaal zou hebben gewerkt.
Wim gaf goede persoonlijke opmerkingen, hij raadde aan plug-ins te gebruiken waar ik anders nooit aan gedacht zou hebben. Hij raadde ook aan om Nieuwsberichten aan de website toe te voegen, ook dat had ik van tevoren niet bedacht.

De website wordt door de studenten erg gewaardeerd en veel gebruikt.
De website wordt tussen de 100 en 200 keer per dag gebruikt door studenten overal ter wereld en via de ‘Contact form’ (ook die werd door Wim aangeraden) laten studenten mij regelmatig hun tevredenheid horen. Het contactformulier wordt meestal gebruikt voor complimenten.

Nieuwsgierig geworden?

Voor de website zie http://www.learnmedicalneuroscience.nl/
Voor nieuws over de trip zie:

Vriendelijke groet,

Ellen Vos-Wisse