WordPress

wordpress-180-1Een WordPress website laten maken?

Internet is een dynamisch medium, de inhoud van uw website moet altijd up-to-date zijn. Bezoekers die verouderde of onjuiste informatie aantreffen, haken af. Prijzen en producten veranderen, of wellicht gebruikt u de website om te adverteren, of om nieuwsberichten of sportuitslagen te publiceren.

Web-care gebruikt WordPress om websites mee te ontwikkelen. Met dit Content Management Systeem kunt u eenvoudig uw eigen website beheren, er is geen technische kennis nodig. Binnen enkele minuten zijn nieuwsberichten  of nieuwe pagina’s toe te voegen.

Voor wie?

Het beheer van een website met WordPress bespaart tijd en kosten. In combinatie met de uitgebreide functionaliteit en flexibliliteit is het voor zowel grotere organisaties als zelfstandige ondernemers een bijzonder aantrekkelijk systeem.

Kwaliteit

Standaard worden onze websites geleverd inclusief de volgende mogelijkheden:

  • Zoekmachineoptimalisatie: optimaliseer eenvoudig ieder bericht en/of pagina voor Google!
  • Database Backup: maak zelf eenvoudig backups van de gehele website.
  • Contactformulier inclusief anti-spam filter.
  • Hiernaast zijn er talloze andere ‘plugins’ beschikbaar om uw WordPress website uit te breiden.

Flexibiliteit

Door toevoeging van de juiste plugins kun je je website uitbreiden met bijvoorbeeld een fotogallerie, een nieuwsbrief of zelfs een webwinkel. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Nieuwe succesvolle toepassingen op het internet worden vrijwel altijd gevolgd door nieuwe plugins voor WordPress.

Vraag vrijblijvend om een offerte op maat