Workshop – Meer bezoekers op je website

Workshop 'Meer bezoekers op je website' regio Ede / Wageningen / VeenendaalOp  vrijdagmiddag 19 mei en 9 juni 2017 organiseert MediaLab Wageningen de workshop ‘meer bezoekers op je website’.

Zoekmachines zijn één van de belangrijkste succesfactoren van een website. Een hoge positie bij Google garandeert een groter aantal bezoekers. Een hoge notering in de resultaten van zoekmachines worden ook vaak gezien als teken van kwaliteit. In de workshop wordt aandacht besteed aan zowel de marketingkant als aan de technische kant van zoekmachineoptimalisatie. De verschillende onderdelen worden geïllustreerd aan de hand van praktijkvoorbeelden. De websites van de deelnemers zelf zijn hierbij het uitgangspunt.

De workshop wordt gegeven door webdesigner Wim de Vos: “Veel websites hebben hooguit enkele tientallen bezoekers per dag. Door je website in een aantal eenvoudige stappen aan te passen kan het bezoekersaantal vaak eenvoudig worden verdubbeld.”

Naast aanpassingen aan de website zijn wordt er ook aandacht besteed aan het belang van goede webteksten, het belang van goede content,  links, en het gebruik van social media.

Meer informatie en aanmelden: Medialab Wageningen