Hoe wordt je goed gevonden in Google?

Workshop: 'Hoe wordt je goed gevonden op Google?'Vrijwel ieder bedrijf heeft tegenwoordig een website, maar vaak laten de bezoekersaantallen veel te wensen over. Grote bedrijven scoren vaak hoog in Google, maar ook voor het MKB en ZZP’ers is het heel goed mogelijk om in hoog te scoren in de zoekresulaten van Google.

Hoe word je website goed gevonden in Google?

MediaLab Wageningen organiseert dit voor jaar weer enkele workshops zoekmachine optimalisatie.
Zoekmachines zijn één van de belangrijkste succesfactoren van een website. Een hoge positie bij Google garandeert een groter aantal bezoekers. Een hoge notering in de resultaten van zoekmachines worden ook vaak gezien als teken van kwaliteit.

In de workshop wordt aandacht besteed aan zowel de marketingkant als aan de technische kant van het zoekmachineoptimalisatie. In begrijpelijke taal worden de beginselen van zoekmachine optimalisatie (SEO) uitgelegd. De verschillende onderdelen worden geïllustreerd aan de hand van praktijkvoorbeelden. De websites van de deelnemers zelf zijn hierbij het uitgangspunt.

De workshops worden gegeven door webdesigner Wim de Vos (Web-care): “Veel websites hebben hooguit enkele tientallen bezoekers per dag. Door je website in een paar eenvoudige stappen aan te passen kan het bezoekersaantal vaak heel eenvoudig worden verdubbeld.”

De volgende workshops worden gegeven op vrijdagmiddag 19 mei en 9 juni 2017.
Meer informatie: Medialab Wageningen