Partners

Het ontwerpen en ontwikkelen van websites en zoekmachinemarketing is het vakgebied van Web-care. Vragen over teksten, foto’s, video, programmering, plug-ins op maat, communicatie of conceptontwikkeling? Voor deze specialisaties kan een beroep gedaan worden op verschillende bedrijven uit ons netwerk.

fotografie_video_website

Fotografie en Video

Bij een professionele uitstraling horen kwalitatief goede foto’s , maar u kunt bijvoorbeeld ook denken aan het laten maken van een video over uw bedrijf of nieuwe product. Mugmedia produceert voorlichtingsfilms, documentaires, docusoaps en alles wat daartussen ligt.

webteksten_communicatie

Webteksten, communicatie en conceptontwikkeling.

U wilt meer klanten bereiken, een nieuwe dienstverlening introduceren, een specifieke groep informeren en u kunt daarbij wat hulp gebruiken. Brody ondersteunt  bedrijven en organisaties die bij de tijd willen blijven, die de stap naar online marketing willen zetten.

Communicatie en grafische vormgeving

Logo-Duurzaam-Design

Een allround communicatieprofessional en daarnaast grafisch vormgever, werkt met name voor organisaties in de duurzame en non-profit sector. Zoek je een (interim) communicatieprofessional die strategisch kan meedenken, je kan adviseren maar ook de uitvoering kan doen, van teksten tot grafisch ontwerp?

Grafisch ontwerp

logo-ocelot-ontwerp

Mariëtte Boomgaard is grafisch ontwerper in Wageningen. Ze verzorgt de vormgeving van o.a. flyers, folders, affiches, rapporten, brochures, logo’s, briefpapier en uiteraard ook websites!

Programmering op maat

Website Gemene Gronden | PHP, WordPress plugins & programmeren

Soms is het lastig een WordPress plugin te vinden die precies doet wat je wilt. In samenwerking met Gemene Gronden kunnen we een WordPress plugin op maat ontwikkelen. Ook voor pure PHP en jQuery of javascript oplossingen kunt u bij ons terecht.