Webdesign Wageningen: website op maakt gemaaktWebdesign Wageningen: website die goed gevonden wordt in GoogleWebdesign Wageningen: flexibel, cms WordPress

Workshop zoekmachineoptimalisatie op 19 mei en 9 juni 2017

Zoekmachineoptimalisatie Wregio Ede / WageningenMeer bezoekers op je website?

Op  vrijdagmiddag 19 mei en 9 juni 2017 verzorgd Web-care een workshop Zoekmachineoptimalisatie.

Zoekmachines zijn één van de belangrijkste succesfactoren van een website. Een hoge positie bij Google garandeert een groter aantal bezoekers. Een hoge notering in de resultaten van zoekmachines worden ook vaak gezien als teken van kwaliteit. In de workshop wordt aandacht besteed aan zowel de marketingkant als aan de technische kant van het zoekmachineoptimalisatie. De verschillende onderdelen worden geïllustreerd aan de hand van praktijkvoorbeelden. De websites van de deelnemers zelf zijn hierbij het uitgangspunt.

De workshop wordt gegeven door webdesigner Wim de Vos: “Veel websites hebben hooguit enkele tientallen bezoekers per dag. Door je website in een paar eenvoudige stappen aan te passen kan het bezoekersaantal vaak heel eenvoudig worden verdubbeld.”

Naast aanpassingen aan de website zijn wordt er ook aandacht besteed aan het belang van goede webteksten, links, en het gebruik van social media.

Meer informatie en aanmelden: Medialab Wageningen