Webdesign Wageningen: website op maakt gemaaktWebdesign Wageningen: website die goed gevonden wordt in GoogleWebdesign Wageningen: flexibel, cms WordPress

Social media

social media workshopsDe ontwikkelingen op internet gaan snel: het gebruik van social media heeft de afgelopen paar jaar een vaste plaats veroverd op internet. Het is dan ook logisch dat veel bedrijven zich afvragen: Moeten wij daar ook iets mee?
Zeker als er sprake is van vernieuwing van de website of van het ontwikkelen van een nieuwe website, is deze vraag van groot belang. U kunt de verschillnede social media gebruiken om uw doelgroep actief te benaderen en de bestaande contacten te verstevigen.

Bij het ontwikkelen van een nieuwe website zijn social media als Twitter, Facebook, LinkedIn of bijvoorbeeld Youtube op tal van manieren te integreren in uw website. De praktijk laat zien dat koppeling van website met sociale media direct extra bezoekeres aan uw website genereerd.

Web-care volgt de ontwikkelingen op het gebied van social media actief en geeft u graag advies over de mogelijkheden om social media gericht te gebruiken.